Kontorsstädning

(Vi städar också skolor & trappor)

Billigare hemstädning för alla som arbetar på ert företag

Ni som är företagskunder hos oss får en Maids-bonus från oss. Det betyder att alla era anställda på ert företag har rätt till hemstädning för endast 170kr/tim där en bonuslåda med städprodukter ingår för de som vill ha veckovis hemstädning.

Har era anställda barn så kan de få samma timpris på 170kr/tim efter rut på barnpassning i Malmö.

Arbetar ni eller era anställda väldigt mycket och önskar asiatisk mat så kan våra maids också laga era matlådor för en eller flera veckor fram så slipper ni tänka på det. Ni får fem recept gratis och önskar ni fler recept så kostar det en liten peng på hela 20kr.

 

Hur det funkar med matlagning? Antingen handlar vi åt er och lagar maten eller så handlar ni allt och vi lagar.  

Men vi är flexibla och gillar nya idéer. Ring oss och berätta så anpassar vi oss efter era önskemål.

Proffsig kontorsstädning i Malmö

Är ni behov av ett bra och prisvärt kontorsstädning så hjälper vi gärna till. Vi skickar endast våra bästa anställda till liknande uppdrag.

Vi lyssnar och utför uppdraget efter hur ni vill ha det.

Ring oss och pröva oss! 

Pris 350kr/h inkl moms eller fast månadspris. Ni bestämmer! :)

Vi är specialiserade på trappstädning, skolstädning samt kontorsstädning. 

Mejla in till info@malmomaids.se för offert inom 24 timmar.

Billig och effektiv kontorsstädning

Att hålla kontoret rent är ett måste. Alla arbetar bättre när det är snyggt runt omkring dem, förutom att det är viktigt för hälsan. Därför är kontorsstädning något som många lägger ner lite extra fokus på.

Det spelar ingen roll om det handlar om företagsstädning, trappstädning eller kontorsstädning. Du måste kunna vara säker på att det blir ordentligt gjort, helst till ett rimligt pris. Många som väljer Malmö Maids And Home Services AB känner att de får just detta.

Viktigt välja rätt städfirma

Titta gärna på vad du får för priset. En del ligger billigt, men så tillkommer det flera dolda kostnader. Då är det mycket bättre med vårt system, där du får ett fast pris som grundar sig på hur lokalen ser ut och vad du vill ha gjort.

Förutom att kontoret blir rent har de anställda chansen till billigare barnpassning i Malmö, eller så kan de få rabatt på hemstädning. När du ser på helheten så blir det både billigare och bättre.

Hur ofta du vill att kontoret städas är upp till dig. Vi har flera kunder och alla har sina egna önskemål. Att kunna anpassa sig och vara flexibla är ett måste tycker vi. Utan att kostnaderna skjuter i höjden så klart.

 

Varför du ska satsa på vit hemstädning

Uttrycken vit och svart städning kan låta lite konstiga. Men det handlar naturligtvis om att välja en städfirma som satsar på att följa lagen. Som är registrerade och har försäkringar för sina anställda. Det kan verka smart att välja en firma som är billig, utan att tänka närmare efter om det handlar om svartjobb eller inte. Men det finns flera bra anledningar till att välja vitt.

Satsa på vit hemstädning

När alla jobbar vitt så ökar den jämlika konkurrensen. Ett större antal firmor har en chans att klara sig, för alla jobbar på lika villkor. När någon bjuder under på barnpassning, hemstädning eller något annat bara för att de inte betalar arbetsgivaravgifter eller skatter så blir det svårt för seriösa, vita städfirmor.

Tänk också på de arbetare som utför hemstädningen. Om du väljer en firma som jobbar svart så är det ganska vanligt att det är just de anställda som förlorar mest. Låga löner och svåra arbetsförhållanden är vanliga. För om du jobbar svart har du inga rättigheter och kan inte säga ifrån när något inte är bra.

Malmö Maids är måna om sina medarbetare. Det minsta du kan göra är att ge dem alla sina rättigheter och se till att de har det bra. För oss är vit hemstädning det enda valet.

Våra tjänster i Malmö och närheten

- Hemstädning & Fönsterputs

- Flyttstädning

- Kontorsstädning

- Hembiträde/Butler

- Barnpassning

-Handla mat och tillagning

-Trädgårdshjälp

-Snöskottning 

Vi Finns i Malmö, Göteborg Staffanstorp, Lund och närliggande områden.

Öppningstider

Mån - Fre:   07:30 - 23:00

Helger:        07:30 - 22:00

  • Facebook Social Icon

Moms- och skatteredovisningsnummer: 559231-8322

AVTALSVILLKOR

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA

Kontakta oss

 

Info@malmomaids.se

Mobäcksgatan 15, 21624 Hyllie

040-636 50 20

076-590 290 5