Vi startar upp företaget snart

November 8, 2017

Så jag och min fru Roselle har arbetat varje dag från morgon till kväll då vi ska lägga oss med hemsidan där vi har försökt arbeta mycket med SEO. Tanken är att vi ska kunna ranka högt på ord som städhjälp och barnpassning i Google. Vi har lyckats med vissa ord men det är inte enkelt.

 

Vi har nu planerat att registrera företaget snart och börja rekrytera personal då snön är snart här. Grejen är att vi också kommer erbjuda snöskottning så det blir en del jobb om vi lyckas marknadsföra oss på ett bra sätt. Billigt men effektivt.

 

Nä nu ska jag fortsätta arbeta med hemsidan.

Ha det gott (om det är någon som läser detta)

Älskar dig Roselle

 

Arash

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts