tag.
 

Vi startar upp företaget snart

Så jag och min fru Roselle har arbetat varje dag från morgon till kväll då vi ska lägga oss med hemsidan där vi har försökt arbeta mycket med SEO. Tanken är att vi ska kunna ranka högt på ord som städhjälp och barnpassning i Google. Vi har lyckats med vissa ord men det är inte enkelt.

Vi har nu planerat att registrera företaget snart och börja rekrytera personal då snön är snart här. Grejen är att vi också kommer erbjuda snöskottning så det blir en del jobb om vi lyckas marknadsföra oss på ett bra sätt. Billigt men effektivt.

Nä nu ska jag fortsätta arbeta med hemsidan.

Ha det gott (om det är någon som läser detta)

Älskar dig Roselle

Arash

Featured Posts
Inlägg kommer snart
Håll ögonen öppna...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square